Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζάγκουαρ ξέφυγε από ζωολογικό κήπο και σκότωσε έξι ζώα

Τζάγκουαρ ξέφυγε από ζωολογικό κήπο και σκότωσε έξι ζώα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με κομμένη την ανάσα έμειναν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στη Νέα Ορλεάνη, βλέποντας το μακελειό που προκάλεσε ένα τζάγκουαρ.

Ο Βαλέρο, όπως ονομάζεται το αρσενικό τζάγκουαρ, ξέφυγε, άγνωστο πως, από τον περιφραγμένο χώρο του και σκότωσε τέσσερα αλπακά, ένα εμού και μία αλεπού.

Μετά το μακελειό, και την παρέλευση αρκετής ώρας, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να ναρκώσουν το αιλουροειδές.

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Κάιλ Μπέρκς, δήλωσε πως: «Ήταν ένα σοβαρό περιστατικό και το ερευνούμε, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να επαναληφθεί στο μέλλον».

«Φροντίζουμε όλα τα ζώα που φιλοξενούνται στον ζωολογικό κήπο, νοιαζόμαστε για αυτά και αποφασίσαμε για μια μέρα να μην ανοίξουμε για το κοινό, προκειμένου η ομάδα μας να πενθήσει για την απώλειά τους», συμπλήρωσε ο Μπέρκς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr