ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ξεσάλωσε» ο Ερντογάν: Η απειλητική ρητορική των ΗΠΑ δεν θα ωφελήσει κανέναν!

«Ξεσάλωσε» ο Ερντογάν: Η απειλητική ρητορική των ΗΠΑ δεν θα ωφελήσει κανέναν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μαίνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Τουρκία, με τις διμερείς σχέσεις να επιδεινώνονται από την άρνηση της Άγκυρας να αφήσει ελεύθερο τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον.

«Η απειλητική ρητορική των ΗΠΑ δεν θα ωφελήσει κανέναν» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα.

Πρόσθεσε δε ότι η χώρα του δεν πρόκειται να κάνει συμβιβασμούς αναφορικά με την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και εξαπολύοντας επίθεση κατά της Ουάσιγκτον έκανε λόγο για «μη αποδεκτά σχόλια που φανερώνουν νοοτροπία ευαγγελικών, σιωνιστών» στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν πάντως ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα έχει συνομιλίες με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικλ Πομπέο στο περιθώριο της συνάντησης των χωρών ASEAN στη Σιγκαπούρη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν

Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»

Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς

Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr