Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

16χρονη είδε τον βιασμό της να κάνει καρέ καρέ το γύρο του διαδικτύου (εικόνες)

16χρονη είδε τον βιασμό της να κάνει καρέ καρέ το γύρο του διαδικτύου (εικόνες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια απίστευτη ιστορία για το βιασμό μιας έφηβης από το Τέξας των ΗΠΑ κάνει το γύρο του κόσμου.

Η 16χρονη Τζέιντα, όχι απλά έπεσε θύμα βιασμού αλλά υπέστη τον απόλυτο εξευτελισμό όταν είδε ημίγυμνες φωτογραφίες με το κακοποιημένο κορμί της να γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Όπως είπε η ίδια η 16χρονη σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό, όλα ξεκίνησαν από ένα χαλαρό πάρτι σε ένα φιλικό σπίτι που δυστυχώς μόνο χαλαρά δεν εξελίχθηκε.

Η κοπέλα είπε ότι ένα αγόρι με το οποίο συνομιλούσε έριξε πιθανότατα ναρκωτικές ουσίες στο ποτό της. Στη συνέχεια η 16χρονη λιποθύμησε και όταν ξύπνησε ήρθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο όταν είδε τις ημίγυμνες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 16χρονη ενημέρωσε τους γονείς της και την αστυνομία αλλά το δράμα της δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού όχι μόνο είδε το βιασμό της να κάνει το γύρο του Διαδικτύου, αλλά σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε πως η κακοποίησή της είχε γίνει viral!

Κι όμως, δεκάδες χρήστες στο Twitter και στο Instagram αναρτούν ακόμη και σήμερα φωτογραφίες στα social media, με το hashtag #jadapose αναπαριστώντας το σκηνικό του βιασμού της έφηβης και τη στάση που είχε στη φωτογραφία το κακοποιημένο της κορμί, όταν κάποιος από τους δράστες την απαθανάτισε να κείτεται αναίσθητη στο πάτωμα.

Οι αστυνομικές αρχές στο Χιούστον ερευνούν τώρα τις καταγγελίες της 16χρονης, ενώ πολλές από τις φωτογραφίες της Τζέιντα έχουν «κατέβει» από το Διαδίκτυο. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί νεαροί και νεαρές που με τις αναρτήσεις τους, δεν αφήνουν την έφηβη να ξεχάσει όλα όσα έζησε και στιγμάτισαν τη ζωή της.

j1

j0

j2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr