ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σαουδική Αραβία, Τζαμάλ Κασόγκι, Τουρκία,


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Κυριακή ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν, και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη σκιά της υπόθεσης εξαφάνισης του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.
Οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν την ισχύ των σχέσεων μεταξύ Άγκυρας και Ριάντ, ενώ ο Σαουδάραβας βασιλιάς ευχαρίστησε τον Ερντογάν για τη δημιουργία κοινής ομάδας εργασίας.
Ο Κασόγκι αγνοείται από τις 2 Οκτωβρίου, καθώς τα ίχνη του χάθηκαν, αφότου μπήκε στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.
Ο ίδιος είχε αυτοεξοριστεί, φοβούμενος για τη ζωή του, μετά την κριτική που είχε ασκήσει στη βασιλική οικογένεια του Ριάντ.
Σαλμάν και Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, συμφώνησαν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρόκειται να υπονομεύσει τις σχέσεις των δύο χωρών.























































