ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Νάπα, Αμμόχωστος, Δολοφονίες, Εμπόριο Ναρκωτικών, Κύπρος, Ναρκωτικά, Παραλίμνι,


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που αφορούν υποθέσεις ναρκωτικών, σχετίζεται σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας στην Κύπρο, ο φόνος 33χρονου αργά χθες το βράδυ Πέμπτης στον δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου.
Το θύμα, που κατείχε γαλλικό διαβατήριο, είχε απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22.15 χθες βράδυ μια γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας, με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα, ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ’ αυτό.
Από τις έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό, με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.
Ύστερα από έρευνες στη γύρω περιοχή, η Αστυνομία εντόπισε μέσα σε άλσος στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από τον χώρο, όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο, έναν νεκρό, ο οποίος έφερε δύο σφαίρες στο κεφάλι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα, μετά τον πρώτο πυροβολισμό, βγήκε από το αυτοκίνητό του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν.
Από τις έρευνες της Αστυνομίας, αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι 33 χρόνων, αλλοδαπός με γαλλικό διαβατήριο, διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.























































