ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Θάλασσα του Αζόφ - Αζοφική Θάλασσα, Μαύρη Θάλασσα, Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τους δύο ηγέτες να συζητούν για την πρόσφατη κλιμάκωση στις σχέσεις Ρωσίας – Ουκρανίας για την κυριαρχία στη Θάλασσα του Αζόφ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο κ. Ερντογάν ενημέρωσε τον Αμερικανό ομόλογό του για το περιεχόμενο των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχε νωρίτερα με τους προέδρους της Ρωσίας και της Ουκρανίας, Πούτιν και Ποροσένκο, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, oι δύο ηγέτες συμφώνησαν, επίσης, να συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των G20 στην Αργεντινή.
Σημειώνουμε ότι τα παραπάνω είναι όσα λένε οι Τούρκοι, οι οποίοι έχουν μια τάση να υπερβάλλουν όταν δεν ψεύδονται.























































