Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομπάμα – Κομορόφσκι: Αύξηση των αμυντικών δαπανών στην Ευρώπη

Ομπάμα – Κομορόφσκι: Αύξηση των αμυντικών δαπανών στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Πολωνίας Μπρόνισλαβ Κομορόφσκι είχε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, στον απόηχο της συντριβής του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο πρόεδρος Κομορόφσκι συμφώνησαν για τη σημασία της αύξησης των αμυντικών δαπανών μεταξύ των ευρωπαϊκών μελών του ΝΑΤΟ, καθώς και για τη σημασία που έχει για τη συμμαχία η αξιόπιστη συμβολή στις προσπάθειες του ΝΑΤΟ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη» ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «οι δύο ηγέτες τόνισαν επίσης την ανάγκη για διατλαντική αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση της τραγικής υπόθεσης με την κατάρριψη της πτήσης ΜH17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών και τις προσπάθειας της Ρωσίας να αποσταθεροποιήσει την Ουκρανία».

Η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο προέδρων έγινε πριν από τη συνεδρίαση στη Βαρσοβία των ηγετών των εννέα κρατών μελών του ΝΑΤΟ της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

STAR WARS: Η Ρωσία αναπτύσσει νέο όπλο «νέφους θραυσμάτων» για την εξόντωση των δορυφόρων Starlink του Μασκ – Φόβοι του ΝΑΤΟ για χάος στο διάστημα

Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ

Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε το Ιράν: «Οποιαδήποτε ενέργεια κατά του Ισραήλ θα λάβει πολύ αυστηρή απάντηση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr