ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αυστραλία «αναγνωρίζει και υποστηρίζει» τον Χουάν Γκουάιντο, πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος της λατινοαμερικάνικης χώρας την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα η Αυστραλή υπουργός Εξωτερικών Μαρίζ Πέιν.
Σε ανακοίνωσή της η ΥΠΕΞ της Αυστραλίας, επισήμανε ότι η κυβέρνησή της θέλει να υπάρξει «μετάβαση προς τη δημοκρατία στη Βενεζουέλα το συντομότερο δυνατόν» και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον Γκουάιντο έως ότου διεξαχθούν νέες εκλογές.
Η αναγνώριση του Χουάν Γκουάιντο ως προέδρου εν ενεργεία της Βενεζουέλας από μέρους του Σίδνεϊ ακολουθεί τα βήματα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ, του Καναδά, καθώς και πολλών κρατών της Λατινικής Αμερικής.






















































