Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θαύμα στην Κωνσταντινούπολη – Έβγαλαν ζωντανή 5χρονη μέσα από τα μπάζα (βίντεο)

Θαύμα στην Κωνσταντινούπολη – Έβγαλαν ζωντανή 5χρονη μέσα από τα μπάζα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ζωντανό έβγαλαν ένα πεντάχρονο κορίτσι σήμερα το πρωί της Πέμπτης οι ομάδες διάσωσης που ακόμα επιχειρούν στα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί βγήκε ζωντανό αφού παρέμεινε θαμμένο στα μπάζα επί δεκαοκτώ ώρες.

Τρεις άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ ακόμη έξι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλικαγιά.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της κατάρρευσης του πολυώροφου κτιρίου, που βρίσκεται στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και το οποιο αποτελείτο από 14 διαμερίσματα.

Ακόμα πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, το οποίο κατασκευάστηκε το 1992.

Σύμφωνα με τον Γερλικαγιά, 43 άνθρωποι έχουν καταγραφεί ως ένοικοι σε αυτή τη διεύθυνση, ενώ στο ισόγειο βρίσκεται ένα εργαστήριο υφαντουργίας.

Η στιγμή της κατάρρευσης του κτηρίου καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Στις εικόνες διακρίνονται άνθρωποι να τρέχουν να σωθούν, ενώ το κτίριο καταρρέει σηκώνοντας ένα πυκνό σύννεφο σκόνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr