ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Νικολάς Μαδούρο,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αντεπίθεση περνά ο Νικολάς Μαδούρο ο οποίος απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνουν άμεσα νέες εκλογές.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν δέχεται το ανακοινωθέν της Διεθνούς Ομάδας Επαφής το οποίο ζητούσε τη διεξαγωγή «ελεύθερων προεδρικών εκλογών» στην χώρα, ενώ διαμήνυσε και πάλι πως δεν θα επιτρέψει την είσοδο στη χώρα της αμερικανικής ανθρωπιστικής βοήθειας.
Παράλληλα ο κ. Μαδούρο ανέφερε πως παρά τις σαρωτικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην δημόσια εταιρεία πετρελαίου, θα έχει πάντα διαθέσιμες αγορές για να εξάγει πετρέλαιο.
Επιζητώντας μια ειρηνική έξοδο από την κρίση, η διεθνής Ομάδα Επαφής που συστάθηκε από την ΕΕ και πέντε χώρες της Λατινικής Αμερικής (Βολιβία, Κόστα Ρίκα, Ισημερινός, Μεξικό και Ουρουγουάη), πραγματοποίησε χθες την πρώτη της συνάντηση στο Μοντεβιδέο.























































