ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ρουμανικές Αρχές συνέλαβαν την Τετάρτη έναν Ιταλό άνδρα που προσποιούνταν τον πλαστικό χειρουργό σε κλινικές στο Βουκουρέστι και στα περίχωρα, πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων αυξητική στήθους.
Ο Ματέο Πολίτι, 38 ετών, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Μάθιου Μόοντ και ισχυριζόταν ότι ήταν Βρετανός, κατάφερε να ξεγελάσει πολλές κλινικές δουλεύοντας για αυτές.
Η Ένωση των Ιατρών της χώρας ήταν πρώτη που αντιλήφθηκε την απάτη, όταν διαπίστωσε ότι ο «Μάθιου» δεν είχε εκδώσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός του.
Η υπουργός Υγείας Σορίνα Πιντέα δήλωσε ότι υποψιάζεται την ύπαρξη δωροδοκίας στην υπόθεσή του.
Η πλαστικός χειρουργός Δρ Aντίνα Άλμπερτς, που τον ανέφερε πρώτη στις Αρχές, παραδέχτηκε ότι αρχικά τους ξεγέλασε, αλλά εκείνη τον κατάλαβε από τον τρόπο που έπιανε τη σύριγγα.
Μια ασθενής υπέστη επιπλοκές από την αυξητική στήθους που έκανε.
Τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι ο Ιταλός είχε κάνει το ίδιο και στη χώρα του και είχε καταδικαστεί για 18 μήνες.






















































