ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Ματέο Ρέντσι,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κατ΄οίκον περιορισμό ετέθησαν οι γονείς του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι από την δικαιοσύνη της χώρας.
Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, κατηγορούνται από τους δικαστικούς της Φλωρεντίας για έκδοση αποδείξεων που σχετίζονται με ανύπαρκτες εμπορικές συναλλαγές και για δόλια χρεοκοπία.
Η έκδοση αυτών των αποδείξεων αφορά την περίοδο από το 2015 μέχρι το 2018, ενώ το δεύτερο αδίκημα σχετίζεται με την περίοδο 2010- 2013.
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, στο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι «στην περίπτωση που ο πατέρας του έχει παραβιάσει τον νόμο, θα πρέπει να τιμωρηθεί υποδειγματικά, πιο αυστηρά από τους άλλους Ιταλούς πολίτες».
Σήμερα, όμως, έγραψε στο διαδίκτυο ότι «αναμένει με ανυπομονησία την δίκη, διότι όσοι είδαν τα διάφορα στοιχεία, τον διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει ληφθεί ποτέ άλλοτε ένα τόσο ασύλληπτο και υπερβολικό μέτρο».
Σχετικά με την σημερινή εξέλιξη, τέλος, ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, τόνισε:
«Η σύλληψη των γονιών του Ρέντσι; Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γιορτάσουμε».























































