ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα,


















































Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο σκοτάδι βυθίστηκε τη Δευτέρα μεγάλο μέρος της Βενεζουέλας, περιλαμβανομένων πολλών συνοικιών της πρωτεύουσας Καράκας, δύο εβδομάδες μετά το γενικό μπλακάουτ της 7ης Μαρτίου που παρέλυσε τη χώρα.
Διακοπές στην ηλεκτροδότηση άρχισαν να καταγράφονται από τις 13.20 τοπική ώρα (19.20 ώρα Ελλάδας) στις ανατολικές συνοικίες του Καράκας όπως και στο κέντρο, όπου βρίσκεται το προεδρικό μέγαρο Μιραφλόρες και τα περισσότερα υπουργεία.
Πολιτείες στη δυτική Βενεζουέλα δεν έχουν ρεύμα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του Ρόιτερς, όπως και η περιοχή στα σύνορα με την Κολομβία, αν και ηλεκτροδότηση υπάρχει στη Γκουαγιάνα Σίτι, στο νότιο τμήμα της χώρας και σε τμήματα της Βαλένσια, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.
Σε άλλες πόλεις, όπως το Μαρακαϊμπο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιλούν για «ασταθή» ηλεκτροδότηση, καθώς το φως «σβήνει κι επανέρχεται».
Στο προηγούμενο μπλακάουτ, ο Νικολάς Μαδούρο είχε κατηγορήσει για σαμποτάζ τις ΗΠΑ, αν και πρώην αξιωματούχοι στον τομέα της ενέργειας είχαν δηλώσει στο Reuters ότι επρόκειτο για τεχνική βλάβη.
Τα μπλακάουτ είναι συνηθισμένο φαινόμενο στη Βενεζουέλα, εξαιτίας της έλλειψης επενδύσεων και συντήρησης.























































