ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την ώρα που έφθασε στα Τίρανα, το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος της Σερβίας Βούτσιτς δήλωσε ότι ήταν αναστατωμένος με τους Αλβανούς ηγέτες.
Μετά από την συνάντηση με την επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε συνέντευξη Τύπου στα σερβικά μέσα ενημέρωσης δήλωσε ότι «οι Αλβανοί συνεχίζουν να μιλάνε για εθνική ενοποίηση [Μεγάλη Αλβανία] και κανείς δεν αντιδρά».
Η δήλωσή του ήρθε μετά από συνάντηση του Χασίμ Θάτσι με τον Έντι Ράμα, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου, που έλεγε ότι «συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος αλβανικός χώρος χωρίς σύνορα [Μεγάλη Αλβανία], κάτω από την ευρωατλαντική ομπρέλα».
Αυτό θεωρήθηκε πρόκληση από τον πρόεδρο της Σερβίας, ο οποίος αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μετά τη συνάντηση με τον Ιλίρ Μέτα, την Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς και τον Αντρέι Ντούντα, που παραβρίσκονταν στη Σύνοδο Κορυφής του Μπαάρντο-Μπριόνι, αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα που αναδημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο.























































