ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας απέτρεψε μια απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, που προέβλεπε μεταξύ άλλων τη δολοφονία του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε ο υπουργός Επικοινωνιών Χόρχε Ροντρίγκες.
«Συμμετείχαμε σε όλες τις συναντήσεις για τον σχεδιασμό του πραξικοπήματος», είπε ο υπουργός, αναφερόμενος στους πράκτορες που είχαν διεισδύσει στην ομάδα των πραξικοπηματιών και παρακολουθούσαν τις προετοιμασίες για την ανατροπή του προέδρου.
Το πραξικόπημα αυτό, με τη συμμετοχή στρατιωτικών εν ενεργεία και απόστρατων, επρόκειτο να γίνει μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας, διευκρίνισε ο υπουργός.
«Μέχρι πότε; Ιβάν Ντούκε! Φτάνει πια να σχεδιάζετε στρατιωτικά πραξικοπήματα, τη δολοφονία του προέδρου», είπε ο υπουργός Επικοινωνιών Χόρχε Ροντρίγκες, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Κολομβίας.
Ο υπουργός κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο της Χιλής Σεμπαστιάν Πινιέρα και τον σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για θέματα εθνικής ασφάλειας, Τζον Μπόλτον.























































