ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Άνγκελα Μέρκελ στην Οσάκα όπου βρίσκεται για τους G20 δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα της υγείας της και τα επεισόδια με το τρέμουλο που έχει παρουσιάσει δύο φορές το τελευταίο διάστημα.
Η Γερμανίδα καγκελάριος εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι αισθάνεται καλά, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις φήμες ότι υπάρχει πρόβλημα με την υγεία της.
«Είμαι σίγουρη ότι έτσι όπως εμφανίστηκε αυτή η αντίδραση, έτσι και θα φύγει» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
Η 64χρονη πολιτικός ερωτήθηκε στη συνέντευξη από δημοσιογράφους αν είχε εξήγηση για το τρέμουλο και αν έχει πάει σε γιατρό.
Απάντησε ότι ενώ μπορεί να αντιληφθεί το ενδιαφέρον που υπάρχει, δεν είχε κάτι να αναφέρει και πως είναι καλά.























































