Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη: 25χρονη έκοψε το κεφάλι της μάνας της και το πέταξε στο δρόμο

Φρίκη: 25χρονη έκοψε το κεφάλι της μάνας της και το πέταξε στο δρόμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρικτό έγκλημα πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα, στο Σίδνεϊ, με πρωταγωνίστρια μια 25χρονη που φέρεται να σκότωσε και να αποκεφάλισε τη μητέρα της, πετώντας το κεφάλι της στο δρόμο.

Η Τζέσικα Καμιλέρι (Jessica Camilleri) κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της μαμάς της, της 57χρονης Ρίτα Καμιλέρι (Rita Camilleri), μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού του θύματος και ανιψιού της 25χρονης, ενώ ανατριχιαστικά στοιχεία άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ανατρέχοντας στο προφίλ της στο Facebook, οι αρχές παρατήρησαν πως η Τζέσικα είχε μια εμμονή με τις ταινίες τρόμου και ότι μόλις δύο μέρες πριν από το φρικτό έγκλημα, είχε αναρτήσει μια τρομακτική εικόνα με μια σκοτεινή φιγούρα σε έναν δρόμο χωρίς φώτα στον λογαριασμό της.

Τη μέρα του συμβάντος είχαν ακουστεί φωνές από το σπίτι της μητέρας και της κόρης και, συγκεκριμένα, από τον χώρο της κουζίνας.

Φαίνεται πως οι δύο γυναίκες είχαν ένα καβγά μεταξύ τους, ο οποίος ξέφυγε από τον έλεγχο και οδήγησε στη δολοφονία της μητέρας.

Η 25χρονη, αφού μαχαίρωσε απανωτά και δολοφόνησε τη μητέρα της, προχώρησε προς το σπίτι του γείτονά τους και τον ενημέρωσε για την πράξη της, ενώ λίγο μετά το κεφάλι της μητέρας της εντοπίστηκε σε κοντινό δρόμο, σε αντίθεση με το πτώμα της που βρέθηκε μέσα στην κουζίνα.

Η Αστυνομία όταν κατέφθασε και αντίκρισε το σκηνικό, περιέγραψε τη σκηνή ως «ένα από τα πιο τρομακτικά» που αντιμετώπισαν ποτέ.

Όσον αφορά τον 4χρονο που βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω ενός μικρού τραύματος στο κεφάλι του και για ψυχολογική υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαουδική Αραβία: Αποκεφαλίζουν καταδικασμένους και τους σταυρώνουν σε δημόσια θέα

Αποφασισμένος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Νίκαια – Συγκλονίζει η κόρη του δολοφόνου και σύζυγος του θύματος: Ο πατέρας μου είχε μπει ψυχιατρείο

Νίκαια – Πεθερός σκότωσε γαμπρό: «Φώναζε η κοπέλα: Στέλιο, Στέλιο, έλα μέσα!»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr