ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βρετανία δεν χρειάζεται μαθήματα για το πώς θα χειριστεί τις εσωτερικές της υποθέσεις, δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί στο Λονδίνο, εν μέσω της πολιτικής κρίσης που κλιμακώνεται στη χώρα γύρω από την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Η αλήθεια είναι ότι ένας λαός που δημιούργησε την μεγαλύτερη αυτοκρατορία στην Ιστορία, ο οποίος μόνος του απέκρουε την ναζιστική απειλή για περισσότερο από ένα χρόνο, ο λαός που συνεισέφερε όσο κανείς άλλος στην πρόοδο και στον πολιτισμό της ανθρωπότητας, δεν χρειάζεται μαθήματα από κανέναν για το πώς θα ενεργήσει σε αυτή την κρίσιμη ώρα της Ιστορία του», είπε ο Πενς σε ομιλία.























































