ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πενς: Η Βρετανία δεν χρειάζεται μαθήματα για το Brexit

Πενς: Η Βρετανία δεν χρειάζεται μαθήματα για το Brexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Βρετανία δεν χρειάζεται μαθήματα για το πώς θα χειριστεί τις εσωτερικές της υποθέσεις, δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί στο Λονδίνο, εν μέσω της πολιτικής κρίσης που κλιμακώνεται στη χώρα γύρω από την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Η αλήθεια είναι ότι ένας λαός που δημιούργησε την μεγαλύτερη αυτοκρατορία στην Ιστορία, ο οποίος μόνος του απέκρουε την ναζιστική απειλή για περισσότερο από ένα χρόνο, ο λαός που συνεισέφερε όσο κανείς άλλος στην πρόοδο και στον πολιτισμό της ανθρωπότητας, δεν χρειάζεται μαθήματα από κανέναν για το πώς θα ενεργήσει σε αυτή την κρίσιμη ώρα της Ιστορία του», είπε ο Πενς σε ομιλία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίτροπος Εμπορίου ΕΕ: Τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο με τις ΗΠΑ για τους δασμούς μέχρι να συμφωνηθούν όλα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Φαραντούρης για Κύπρο, οριοθέτηση ΑΟΖ και Κυπριακό στο Ευρωκοινοβούλιο

Βρετανία: Κρίσιμες εκλογές την Πέμπτη – Δυσοίωνα τα μηνύματα για την κυβέρνηση Στάρμερ

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε στον Άντριους Κουμπίλιους «τις πάγιες ελληνικές θέσεις ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας» στο «SAFE»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr