Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βρετανία φλέγεται και ο Τζόνσον πήρε πιάνο στην πρωθυπουργική κατοικία

Η Βρετανία φλέγεται και ο Τζόνσον πήρε πιάνο στην πρωθυπουργική κατοικία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αχθοφόροι μετέφεραν την Τρίτη ένα πιάνο στην πρωθυπουργική κατοικία, στο Λονδίνο.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το πιάνο προορίζεται για τον Βρετανό πρωθυπουργό που στροβιλίζεται επικίνδυνα στην πολιτική κρίση του Brexit ή για την 31χρονη ξανθιά σύντροφο του 55χρονου πρωθυπουργού.

Η Κάρι Σίμοντς, πρώην επικεφαλής Επικοινωνίας του Συντηρητικού Κόμματος, αν και δεν έχει βάλει ακόμα «βέρα στο δεξί» με τον οικοδεσπότη της Ντάουνινγκ Στριτ, έχει ήδη εγκατασταθεί στην πρωθυπουργική κατοικία και είναι η πρώτη ανύπαντρη Πρώτη Κυρία στην ιστορία της Βρετανίας.

Το πιάνο μεταφέρθηκε στον αριθμό 11 της Ντάουνινγκ Στριτ, όπου σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου διαμένει το νέο πρωθυπουργικό ζεύγος, καθώς αυτό το διαμέρισμα διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και είναι μεγαλύτερο από αυτό του αριθμού 10. Αν και ο Μπόρις Τζόνσον είχε αποκαλύψει πως στα μαθητικά του χρόνια προσπάθησε χωρίς επιτυχία να μάθει κιθάρα και πιάνο στην κατοικία που διέμενε με την δεύτερη σύζυγό του, την δικηγόρο Μαρίνα Χουίλερ, υπήρχε πιάνο.

Σε συνέντευξή του την εποχή που ήταν δήμαρχος του Λονδίνου, ο εκκεντρικός «Μπότζο» είχε δηλώσει πως μετάνιωσε που δεν έγινε ροκ μουσικός! «Νομίζω πως μετανιώνω πικρά.

Προσπάθησα στο σχολείο να μάθω κιθάρα με σκοπό να γίνω διάσημος αλλά ήταν αποκαρδιωτικό. Αμέσως μετά νόμισα πως θα τελειοποιηθώ στο πιάνο, αλλά αυτό αποδείχθηκε ακόμα χειρότερο», είχε δηλώσει ο Τζόνσον.

Σε συνέντευξή του στην Mail της Κυριακής ο Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε πως για να μειώσει το στρες από την διαδικασία του Brexit διαβάζει ποίηση όταν πέφτει για ύπνο και σηκώνεται νωρίς το πρωί για να περπατήσει στον κήπο της πρωθυπουργικής κατοικίας με τον σκύλο του και να «καθαρίσει» το μυαλό του.

Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας και η σύντροφός του υιοθέτησαν πρόσφατα ένα ημίαιμο Τζακ Ράσελ από καταφύγιο ζώων στην Ουαλία, αν και στην Ντάουνινγκ Στριτ παραμένει μόνιμος ένοικος ο διάσημος γάτος Λάρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και άρχισε χημειοθεραπεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr