ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τo σχεδόν δύο ετών μωρό της σκότωσε μια μητέρα στο Wythenshawe της Βρετανίας, έπειτα από νευρικό κλονισμό που υπέστη επειδή ο σύζυγός της την κακοποιούσε και την απατούσε.
Η Μαγκνταλένα Λέσιτσκα, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το 23 μηνών μωρό της και έπειτα επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά επέζησε.
Η Λέσιτσκα είχε υποστεί βασανιστήρια από τον σύντροφό της, Πίτερ Τσίλβερς, ο οποίος είχε εξωσυζυγική σχέση με μία αεροσυνοδό.
Μεταξύ άλλων, ο Τσίβερς, πιλότος στο επάγγελμα, είχε αναγκάσει να φάει τρίχες που είχε κόψει από τα μαλλιά του.
Μία νύχτα, όταν ο άνδρας της επέστρεψε από πτήση στην Τενερίφη, η Μαγκνταλένε έπεσε τραυματισμένη στην αγκαλιά του.
Αμέσως τη μετέφερε στο νοσοκομείο και η γυναίκα δεν έμοιαζε να θυμάται ότι είχε επιτεθεί στο ίδιο της το παιδί.
Όταν η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι τους, βρήκαν τον μικρό Τζέιμς νεκρό στο δωμάτιό του.
Η Λέσιτσκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών και ο Τσίλβερς σε φυλάκιση 18 μηνών για ενδοοικογενειακή βία και ψυχολογική κακοποίηση της συζύγου του.























































