ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τη μέρα που θα γεμίσω την Κολομβία με βιβλία, θα νιώθω σαν τον Οδυσσέα όταν έσωσε την Πηνελόπη και την Ιθάκη», λέει ο οδηγός απορριμματοφόρου Jossé Alberto Gutiérrez με έναν αέρα στωικότητας.
Ο 55χρονος έχει αφιερώσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες της ζωής του σε έναν ανώτερο σκοπό: να γεμίσει πάνω από 450 βιβλιοθήκες, σχολεία και κέντρα μελέτης στην Κολομβία με βιβλία που βρίσκει στα σκουπίδια.
«Σώζοντας» βιβλία από τα σκουπίδια, ο «βασιλιάς των βιβλίων» όπως τον αποκαλούν στη γειτονιά του, έχει βοηθήσει πάνω από 22.000 Κολομβιανούς σε ευάλωτες, κυρίως αγροτικές περιοχές της χώρας να φανταστούν ένα καλύτερο μέλλον.






















































