Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάικ Πομπέο: Αυτοί είναι οι τρομοκράτες που υποκίνησαν σε επίθεση στην Αμερικανική Πρεσβεία

Μάικ Πομπέο: Αυτοί είναι οι τρομοκράτες που υποκίνησαν σε επίθεση στην Αμερικανική Πρεσβεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η «επίθεση» που διαπράχθηκε την Τρίτη (παραμονή πρωτοχρονιάς) στην Αμερικανική Πρεσβεία στη Βαγδάτη ήταν έργο «τρομοκρατών», κατήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, κατονομάζοντας ως εγκέφαλους δύο άτομα, τα οποία κατηγόρησε ότι υποστηρίζονται από «συμμάχους του Ιράν».

«Η σημερινή [σ.σ. χθεσινή] επίθεση ενορχηστρώθηκε από τρομοκράτες – τον Αμπού Μάχντι αλ Μουχάντις και τον Κάις αλ Χαζάλι – και υποστηρίχθηκε από συμμάχους του Ιράν, τον Χάντι αλ Αμάρι και τον Φάλεχ αλ Φαγιάντ», ανέφερε μέσω Twitter ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

«Όλοι τους φωτογραφήθηκαν μπροστά στην πρεσβεία μας», πρόσθεσε, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

«Κατεβαίνουν» στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στις 13 Φεβρουαρίου

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr