ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ηνωμένο Βασίλειο, Μπόρις Τζόνσον, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ύστερα από μια περίοδο πυρετωδών διαβουλεύσων, με το ράβε – ξήλωνε ανάμεσα σε Λονδίνο και Βρυξέλλες πάνω στη συμφωνία για το Brexit να δημιουργεί σπάσιμο νεύρων, οι συνομιλίες πλέον εστιάζονται στη μεταβατική περίοδο που θα ακολουθήσει της εξόδου.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είχε μια «θετική» συνάντηση με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, ανακοινώθηκε από το γραφείο του, εν όψει των εμπορικών συνομιλιών που θα διεξαχθούν μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Ιανουαρίου.
Ο πρωθυπουργός ήταν σαφής ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα παρατείνει την εφαρμογή της μεταβατικής περιόδου πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2020 και ότι οποιαδήποτε μελλοντική εταιρική σχέση δεν πρέπει να περιλαμβάνει οποιαδήποτε εναρμόνιση με τους κανόνες της ΕΕ ή δικαιοδοσία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα διατηρήσει επίσης τον έλεγχο των αλιευτικών του υδάτων και το δικό μας σύστημα μετανάστευσης.























































