Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ: Άνδρας πήδηξε σε κλουβί με λευκές τίγρεις – Ήθελε να τον κατασπαράξουν

ΣΟΚ: Άνδρας πήδηξε σε κλουβί με λευκές τίγρεις – Ήθελε να τον κατασπαράξουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να δώσει τέλος στη ζωή του ήθελε ένας διαταραγμένος ψυχικά Κινέζος, ο οποίος πήδηξε σε κλουβί γεμάτο λευκές τίγρεις για να… «βελτιώσει το βιοτικό τους επίπεδο» με το να τους προσφέρει τον εαυτό του για τροφή.

Όλα ξεκίνησαν ομαλά όταν ο 27χρονος Yang Jinhai έπιασε δουλειά, ως φύλακας στον ζωολογικό κήπο της πόλης Chengdu, στην νοτιοδυτική επαρχία Σετσουάν της Κίνας.

Όταν όμως άρχισε να εργάζεται, έβρισκε τη νέα του εργασία βαρετή και μονότονη.

Παραιτήθηκε λοιπόν. Λίγες ημέρες αργότερα προσελήφθη σε ένα τυπογραφείο, από όπου όμως επίσης παραιτήθηκε, αφού όπως έλεγε ένιωσε ότι είχε πιο σημαντικά πράγματα να κάνει στη ζωή του.

Ο ίδιος είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ από το γεγονός ότι οι περήφανες λευκές τίγρεις ζούσαν σε πολύ ταπεινά κλουβιά, όπου δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν τα φυσιολογικά τους ένστικτα.

Μάλιστα δε δίστασε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του «φίλους» ότι αποφάσισε να θυσιαστεί για να στηρίξει τις τίγρεις της Βεγγάλης, ώστε να μπορέσουν να έρθουν ξανά κοντά στην άγρια φύση τους.

Σκαρφάλωσε λοιπόν πάνω από τον προστατευτικό φράκτη και πήδηξε μέσα στο κλουβί με τις πεινασμένες τίγρεις, πιστεύοντας ότι εκείνες θα του ορμήσουν αμέσως.

Τελικά, πέτυχε αυτό που ήθελε και η αρσενική τίγρης του επιτέθηκε από πίσω, αρπάζοντάς τον από τον λαιμό και σέρνοντάς τον προς το μέρος της, με τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου να κοιτάζουν έντρομοι.

Αμέσως επενέβησαν οι υπάλληλοι του κήπου και ακινητοποίησαν την τίγρη, κάνοντάς της μια ηρεμιστική ένεση. Ο νεαρός, γλίτωσε στο παρά τσακ από τα δόντια της τίγρη.

tigri

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

ΝΑΤΟ: Η «συμμαχία αυταρχικών δυνάμεων» Κίνας, Ρωσίας, Ιράν κινείται ενάντια στη Δύση

Φωτεινή βολίδα στον ουρανό της Καλιφόρνιας – Αστροφυσικός εξηγεί τι ήταν

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ταϊβάν – Πάνω από 700 οι τραυματίες (φωτο)

Νέες ανακαλύψεις για το ανθρώπινο είδος των Ντενίσοβαν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr