ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός – Ιταλία: Δεκαεπτά οι νεκροί – Εξακόσια πενήντα τα κρούσματα

Κοροναϊός – Ιταλία: Δεκαεπτά οι νεκροί – Εξακόσια πενήντα τα κρούσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ιταλία είναι 650, με 17, πλέον, νεκρούς. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η Ιταλική Πολιτική Προστασία.

Σε μια προσπάθεια επιστροφής στη συνηθισμένη καθημερινότητα, άνοιξε και πάλι τις πύλες του ο καθεδρικός ναός Ντουόμο του Μιλάνου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος του Μιλάνου, Μπέπε Σάλα, η ιταλική συμπρωτεύουσα πρέπει να αφήσει το γρηγορότερο δυνατό πίσω της, την κατάσταση αυτή εκτάκτου ανάγκης.

Από την μεριά του, ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια, τόνισε ότι σκοπός του είναι να μπορέσουν να ξανανοίξουν, από την ερχόμενη Δευτέρα, τα σχολεία της περιοχής του.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου λοιμωδών νόσων Λάτζαρο Σπαλαντσάνι της Ρώμης, Τζουζέπε Ιπόλιτο, στο μεταξύ, έκανε γνωστό ότι η Ιταλία, στο εξής, θα δημοσιοποιεί μόνον πόσα κρούσματα παρουσιάζουν επιπλοκές, και τον αριθμό των νεκρών. «Όπως προβλέπουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες», υπογράμμισε.

Ιταλία και Γαλλία, τέλος, πραγματοποίησαν σήμερα στην Νάπολη την καθιερωμένη τους διακυβερνητική διάσκεψη και κατέστησαν σαφές ότι θα συνεργαστούν στενά για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19.

Με στόχο «να προστατέψουν τους πολίτες τους, αλλά και όλους τους Ευρωπαίους πολίτες», αλλά και επειδή είναι πεπεισμένες ότι χρειάζεται μια κοινή ευρωπαϊκή στάση, δεδομένης της διεθνούς αυτής απειλής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini – Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα

Διεθνής στρατιωτική δύναμη στο νότιο Λίβανο για να επαληθεύσει τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr