ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των ιταλικών Αρχών τα κρούσματα του κοροναϊού στην χώρα είναι 2.263. Οι νεκροί έφτασαν τους 79, ενώ οι ασθενείς που έγιναν καλά είναι 170.
Σε νοσοκομείο της Πάδοβας, στην περιφέρεια Βένετο, ένας χειρούργος προέκυψε θετικός στον ιό, όπως και ένα νεογέννητο κοριτσάκι στο Μπέργκαμο της Λομβαρδίας.
Οι ειδικοί δηλώνουν ότι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας ευελπιστούν να αρχίσει να μειώνεται η διάδοση του κοροναϊού και ότι θεωρούν βασικής σημασίας να τηρείται, στα καφέ μπάρ, η απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των πελατών.
Σε ότι αφορά την κόκκινη ζώνη της Λομβαρδίας στην οποία βρίσκονται σε απομόνωση τέσσερις γιατροί στους οποίος μεταδόθηκε ο ιός ενώ εργάζονταν, προς το παρόν εστάλη για να τους αντικαταστήσει μόνον ένας συνάδελφός τους.
Λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, δε, αποφασίσθηκε και η αναβολή, κατά δυο μήνες, του ιταλικού φεστιβάλ κρασιού Vinitaly.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, τέλος, αυτή την ώρα συνομιλεί με τις πολιτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν, για να καθοριστούν λεπτομερειακά τα νέα μέτρα στήριξης των κατηγοριών που επλήγησαν από την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του κοροναϊού.
Αναμένεται να εγκριθούν, πιθανότατα, αύριο το απόγευμα και να περιέχουν οικονομική βοήθεια ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.






















































