ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βουλγαρικό κοινοβούλιο ενέκρινε, σήμερα, ομόφωνα την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τις 13 Απριλίου, κατόπιν σχετικής πρότασης του υπουργικού συμβουλίου.
Η απόφαση αυτή κρίθηκε αναγκαία καθώς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού ανέρχονται πλέον σε 23 στη Βουλγαρία, ενώ έχει καταγραφεί κι ένας θάνατος, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ΒΤΑ.
Με την απόφαση αυτή ανοίγει ο δρόμος ώστε η κυβέρνηση να κλείσει σχολεία και πανεπιστήμια και να απαγορεύσει τις δημόσιες εκδηλώσεις.
Στο πλαίσιο αυτό ενδέχεται να υπάρξουν και ταξιδιωτικοί περιορισμοί προς ορισμένες χώρες αλλά και στην είσοδο στη χώρα ατόμων που προέρχονται από κράτη με υψηλό ποσοστό κρουσμάτων Covid-19.























































