ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Άνσαρ Αλ Σαρία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Τυνησία,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στρατιωτική βοήθεια ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων θα προσφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Τυνησία για να τη βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τους ισλαμιστές αντάρτες.
Μιλώντας έπειτα από συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τυνησίας Μέχντι Τζόμα ο στρατηγός Ντέιβιντ Ροντρίγκες, ο επικεφαλής της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης στην Αφρική, δήλωσε ότι κάποια από τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά εξοπλισμού για τον εντοπισμό αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, νέων πλοίων και για εκπαίδευση.
Υπογραμμίζοντας την ανησυχία της για την κατάσταση ασφαλείας στην Τυνησία, η Ουάσιγκτον είχε ανακοινώσει πριν τρεις εβδομάδες ότι σκοπεύει να πουλήσει στην Τύνιδα δώδεκα επιθετικά ελικόπτερα Black Hawk αξίας περίπου 700 εκατομμυρίων δολαρίων (530 εκατ. ευρώ).
Η Τυνησία είναι αντιμέτωπη με την απειλή των ισλαμιστών καθώς αυξάνονται οι επιθέσεις της Άνσαρ Αλ Σαρία, ενός παρακλαδιού της Αλ Κάιντα, αλλά και εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής μαχητών και όπλων εξαιτίας των συρράξεων που μαίνονται στην περιοχή.























































