ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Εφημερίδα Financial Times, Ηνωμένο Βασίλειο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πανεπιστήμιο Οξφόρδης,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, την οποία φιλοξενούν οι Financial Times, διαπιστώνει ότι ο κοροναϊός πιθανόν να έχει πλήξει το 50% του βρετανικού πληθυσμού.
Το συγκεκριμένο στοιχείο υποστηρίζεται από σχεδιάγραμμα επιδημολιόγων, βάσει του οποίου η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Αγγλίας υποφέρουν από συμπτώματα.
«Εάν επαληθευτούν τα στοιχεία της πανεπιστημιακής έρευνας, αυτό σημαίνει ότι λιγότερο από ένας στους χίλιους θα χρειαστούν νοσηλεία», αναφέρει ο Sunetra Gupta καθηγητής επιδημιολογίας.
Όπως διαπιστώνει η έρευνα της Οξφόρδης, η συντριπτική πλειονότητα όσων νοσούν από κορονοϊό είτε αναπτύσσει ήπια συμπτώματα, είτε είναι ασυμπτωματικοί.
Ο covid-19 έφτασε στη Βρετανία σύμφωνα με την έρευνα, στα μέσα Ιανουαρίου, ενώ εξαπλώθηκε – χωρίς να γίνει αντιληπτό – για περισσότερο από έναν μήνα.
Μάλιστα, τα πρώτα κρούσματα ανακοινώθηκαν στη Βρετανία περί τα τέλη Φεβρουαρίου.
Η διασπορά του φονικού ιού θα σταματήσει, σύμφωνα με τους ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όταν οι ανθρώπινοι οργανισμοί δημιουργήσουν ανοσία.






















































