Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος θα εξαπολύσει βουβωνική πανώλη ως βιολογικό όπλο

Το Ισλαμικό Κράτος θα εξαπολύσει βουβωνική πανώλη ως βιολογικό όπλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας φορητός υπολογιστής του Ισλαμικού Κράτους, που έπεσε στα χέρια μιας “μετριοπαθούς συριακής αντιστασιακής ομάδας”, περιείχε συνταγές δημιουργίας βουβωνικής πανώλης και πληροφορίες για όπλα μαζικής καταστροφής.

Όπως διαβάζουμε στο breitbart.com, ο Αμπού Αλί (Abu Ali), διοικητής των μετριοπαθών ανταρτών, βρήκε το λάπτοπ όταν οι άνδρες του μπήκαν σε ένα κτίριο, για να οχυρωθούν, το οποίο ήταν πριν στην κατοχή των τζιχαντιστών.

Το λάπτοπ περιέχει συνολικά 35.347 αρχεία και 2.367 φακέλους. Μεταξύ αυτών κείμενα στα γαλλικά, αγγλικά και αραβικά, βίντεο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, οδηγίες για τη διεξαγωγή του ιερού πολέμου (τζιχάντ), πώς να κλέβονται αυτοκίνητα για να μετατρέπονται σε οχήματα βόμβες κ.α.

Αυτό ωστόσο που πραγματικά προκαλεί τρόμο, είναι ότι στο λάπτοπ περιέχονταν οδηγίες για την κατασκευή βιολογικών όπλων και ένα κείμενο 19 σελίδων που εξηγούσε πώς να μετατραπεί βουβωνική πανώλη από μολυσμένα ζώα σε βιολογικό όπλο εναντίον ανθρώπων.

Μάλιστα το έγγραφο εγκωμιάζει τα βιολογικά όπλα ως φτηνά στην κατασκευή αλλά ικανά να προκαλέσουν “τεράστιους αριθμούς ανθρώπινων απωλειών”.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα εναντίον των απίστων, εάν δεν μπορούν να τους νικήσουν με άλλους τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν

Με το 60% της παλαιστινιακής κοινής γνώμης να στηρίζει τη Χαμάς ο Αμπάς προκηρύσσει εκλογές για το 2026

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr