ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέλος του προσωπικού του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς διαγνώστηκε θετικό στον νέο κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει λίγο η πτήση του σήμερα προς την Άιοβα και αναγκάζοντας ορισμένους συνεπιβάτες του στο Air Force Two να αποβιβαστούν, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.
Η πτήση του Πενς καθυστέρησε για περισσότερο από μία ώρα σήμερα το πρωί και, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, επιβάτες που ήταν μέλη του προσωπικού του Πενς αποβιβάστηκαν πριν από την αναχώρηση.
Δεν είναι σαφές εάν ο υπάλληλος που προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό είχε επιβιβαστεί στο Air Force 2 το πρωί της Παρασκευής.
Τα νέα εντείνουν τους φόβους μόλυνσης ανώτερων αξιωματούχων όπως ο Μάικ Πενς, που ηγείται της ειδικής ομάδας για τον νέο κορωνοϊό, η οποία επιβλέπει την ομοσπονδιακή απάντηση στην κρίση και ο οποίος συνεχίζει το βαρύ πρόγραμμα των μετακινήσεων παρά το γεγονός ότι αυξάνονται τα κρούσματα σε εθνικό επίπεδο.
Σημειώνεται πως χθες, Πέμπτη, είχε σημάνει συναγερμός στον Λευκό Οίκο όταν υπάλληλος του προσωπικού βρέθηκε θετικός στον ιό.
Ωστόσο, αρνητικοί στο τεστ διάγνωσης του κορωνοϊού βρέθηκαν ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.
Ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος «παραμένουν σε καλή κατάσταση σε ό,τι αφορά στην υγεία τους» δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Χόγκαν Γκίντλεϊ, σε δήλωσή του.























































