Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

26χρονος κατακρεούργησε την έγκυο πρώην σύντροφο του με 21 μαχαιριές

26χρονος κατακρεούργησε την έγκυο πρώην σύντροφο του με 21 μαχαιριές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη προκαλεί ένα έγκλημα που σημειώθηκε στο Λονδίνο το 2019 καθώς ένας 26χρονος ζήλεψε επειδή τον παράτησε η πρώην σύντροφος του, η οποία ήταν έγκυος στο αγέννητο παιδί τους και την δολοφόνησε με 21 μαχαιριές.

Σύμφωνα με τη Sun ο 26χρονος Άαρον ΜακΚένζι κατηγορείται ότι δολοφονείσαι με σατανικό και βίαιο τρόπο την σύντροφο του, Κέλι-Μαρί Γορβιλ αφότου διέρρηξε το σπίτι της και την μαχαίρωσε 21 φορές.

Η επίσης 26χρονη Φόρβιλ ήταν 33 εβδομάδων έγκυος όταν δέχθηκε την επίθεση την ώρα που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της στο σπίτι της στο Νότιο Λονδίνο στις 29 Ιουνίου του περασμένο χρόνου.

Σύμφωνα με τους ενόρκους το έμβρυο κατάφερε να σωθεί αρχικά με καισαρική τομή, ωστόσο υπέφερε από σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο και πέθανε τέσσερις μέρες αργότερα.

Ο ΜακΚένζι και η Φόρβιλ ήταν μαζί για αρκετά χρόνια πριν τη τελευταία τον εγκαταλείψει στις αρχές του 2019 και ξεκινήσει σχέση με έναν άλλο άνδρα.

Ο ΜακΚέζι κατηγορείται ότι μπήκε από το υπνοδωμάτιο του υπογείου το οποίο έβγαζε τον κήπο και την μαχαίρωσε 21 φορές.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ένορκοι το κόψιμο ήταν σχεδόν 20 εκατοστά και είχε τρυπήσει όλο το στήθος της άτυχης κοπέλας.

Την άτυχη κοπέλα βρήκαν οι συγγενείς της, καθώς έμενε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα της, την αδερφή της και τον ανιψιό της, με τις περιγραφές τους να είναι ανατριχιαστικές καθώς αρχικά πίστευαν ότι κάτι είχε συμβεί στο μωρό ωστόσο μόλις είδαν τα κοψίματα διαπίστωσαν τι πραγματικά είχε συμβεί.

Ο ΜακΚένζι κατηγορείται για ανθρωποκτονία της Φόρβιλ, για την ανθρωποκτονία εξ αμελείας του παιδιού του και για οπλοκατοχή σε δημόσιο χώρο.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Ο εισαγγελέας, Ντάνκαν Πένι έκανε λόγο για ένα «σατανικό και ηθελημένο έγκλημα και για έναν ζηλιάρη άντρα ο οποίος δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι η μητέρα του παιδιού του ήθελε να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς αυτόν».

«Τα τραύματα που έφερε η Κέλι ήταν τόσο καταστροφικά ώστε ήταν σε κρίσιμη κατάσταση όταν έφτασε το ασθενοφόρο», προσέθεσε λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος «σκότωσε την πρώην κοπέλα του με σημαντική αγριότητα και ότι συνέχισε τη ζωή του σαν αν μη συμβαίνει τίποτα καθώς την επομένη μέρα έκανε μάθημα οδήγησης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και άρχισε χημειοθεραπεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr