ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Αμερικανολιβανέζος χριστιανός Ουαλίντ Φάρες, με ανάρτησή του στο Twitter κάνει λόγο για πολεμική κλιμάκωση στην περιοχή μας, μετά τον βομβαρδισμό των Τούρκων στην αεροπορική βάση Αλ Ουατίγια της δυτικής Λιβύης το βράδυ Σαββάτου προς Κυριακή.
»Κλιμάκωση: Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα στοχεύσει τη Λιβυκή αεροπορική βάση στην Τζούφρα στο κέντρο της χώρας. Η Αίγυπτος είπε “Η Τζούφρα είναι μια κόκκινη γραμμή”.
»Η Γαλλία αρνήθηκε ότι έπληξε τη βάση Αλ Ουατίγια στη Δυτική Λιβύη.
»Η Ελλάδα είπε ότι είναι “έτοιμη για στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μεσόγειο”», γράφει ο κ. Φάρες, ο οποίος είναι συχνός σχολιαστής σε αμερικανικά και αραβικά τηλεοπτικά δίκτυα.
























































