Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρέσβης Ινδίας ΟΗΕ: Ο Ερντογάν πρέπει να μάθει να σέβεται την κυριαρχία άλλων εθνών – Οργή για Κασμίρ

Πρέσβης Ινδίας ΟΗΕ: Ο Ερντογάν πρέπει να μάθει να σέβεται την κυριαρχία άλλων εθνών – Οργή για Κασμίρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ινδία κατήγγειλε τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν για το Κασμίρ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Τα σχόλια του Ερντογάν «αποτελούν σοβαρή παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ινδίας και είναι εντελώς απαράδεκτα», δήλωσε ο πρέσβης Τ.Σ. Τιρουμούρτι, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ινδίας στα Ηνωμένα Έθνη.

«Η Τουρκία πρέπει να μάθει να σέβεται την κυριαρχία άλλων εθνών και να σκέφτεται βαθύτερα τις δικές της πολιτικές», είπε ο Ινδός πρέσβης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα Ηνωμένα Έθνη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι το θέμα του Κασμίρ παραμένει ένα «καίριο ζήτημα» και ότι η λύση είναι σημαντική για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή.

«Τα μέτρα που ελήφθησαν μετά την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος του Κασμίρ περιπλέκουν περαιτέρω το πρόβλημα», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του Πακιστάν.

Σημειώνουμε ότι ο μόνιμος αντιπρόσωπος του Ισραήλ στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, που συμμετείχε δια ζώσης στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, αποχώρησε από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ισλαμιστή Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Ο τελευταίος είχε αρχίσει να εκτοξεύει απαράδεκτες κατηγορίες εναντίον του Εβραϊκού Κράτους.

Ο πρεσβευτής Γκιλάντ Ερντάν έφυγε τη στιγμή που ο Ερντογάν μιλούσε για τις πολιτικές «καταπίεσης, βίας και εκφοβισμού» του Ισραήλ προς τους Παλαιστίνιους, ξεχνώντας βεβαίως ότι η χώρα του, η Τουρκία, κάνει χειρότερα εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr