ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρνητικό ήταν και το νέο τεστ κορωνοϊού που έκαναν ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και η σύζυγος του Κάρεν.
Την εβδομάδα αυτή ο κ. Πενς έχει αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ντιμπέιτ με την υποψήφιο αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις.
Η τηλεμαχία είναι ο προγραμματισμένη για την Τετάρτη και θα πραγματοποιηθεί στο Σολτ Λέικ Σίτι.
Στο μεταξύ, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι, διαμαρτυρήθηκε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ, αν και είναι δεύτερη στη σειρά (μετά τον αντιπρόεδρο) ώστε να αναλάβει τα προεδρικά καθήκοντα σε περίπτωση αδυναμίας του προέδρου.
«Λαμβάνουμε ενημέρωση όπως όλοι. Μέσω των ΜΜΕ» δήλωσε η Πελόζι σε συνέντευξή της στο CBS.
Η πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε στ7ον πρόεδρο των ΗΠΑ ταχεία ανάρρωση και πρόσθεσε ότι η νόσος του προέδρου «είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού».






















































