ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Δημοκρατία του Αρτσάχ, Ισλαμιστές, Καύκασος, Μπασάρ αλ Άσαντ, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ κατηγόρησε τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, ότι είναι ο κύριος υποκινητής της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA που δημοσιεύεται την Τρίτη.
Οι ένοπλες συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν και στους Αρμένιους του Ναγκόρνο Καραμπάχ -τον αρμενικό αυτόν θύλακο στο νότιο Αζερμπαϊτζάν δίπλα στα σύνορα με την Αρμενία- που στηρίζονται πολιτικά και στρατιωτικά από την Αρμενία, ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου και έχουν εξελιχθεί στις πιο αιματηρές μετά την περίοδο του 1990.
Ο Σύρος πρόεδρος είπε ότι ένοπλοι από τη Συρία αναπτύσσονται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.
«Η Δαμασκός μπορεί να το επιβεβαιώσει», σημείωσε.
Οι συγκρούσεις έχουν εντείνει την διεθνή ανησυχία ότι άλλες περιφερειακές δυνάμεις πιθανόν να παρασυρθούν στην ένοπλη διαμάχη -η Τουρκία έχει εκφράσει αλληλεγγύη προς το Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Αρμενία έχει συνάψει μια αμυντική συμφωνία με τη Ρωσία.
Η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν αρνούνται τις κατηγορίες που διατυπώνουν η Γαλλία, η Ρωσία και το Ιράν ότι η Άγκυρα στέλνει Σύρους μισθοφόρους για να πολεμήσουν στην περιοχή.























































