ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπόκο Χαράμ, Νιγηρία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στρατιωτικός ηγέτης της Μπόκο Χαράμ, ένας από τους πιο γνωστούς ηγέτες της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης στη Νιγηρία, έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια μάχης με το νιγηριανό στρατό.
Σύμφωνα με αξιωματικό του στρατού, ο μαχητής, γνωστός με το όνομα Αμίρ, σκοτώθηκε σε μάχη στην πόλη Κοντούνγκα. Μαζί του έχασαν τη ζωή τους ένας καμεραμάν και ένας βομβιστής αυτοκτονίας της οργάνωσης πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Τις τελευταίες εβδομάδες η Μπόκο Χαράμ είχε προχωρήσει στην κατάληψη μιας σειράς πόλεων κατά μήκος των βορειοανατολικών συνόρων της Νιγηρίας με το Καμερούν σε μια νέα προσπάθεια να δημιουργήσει ένα ισλαμικό χαλιφάτο στα πρότυπα του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία.























































