ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμμόχωστος, Γκρίζοι Λύκοι, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος συνοδεύεται από τον Φουάτ Οκτάι και τον εταίρο του στην κυβέρνηση Ντεβλέτ Μπαχτσελί, έφτασε στα κατεχόμενα το μεσημέρι για να παραστεί στους εορτασμούς για την 37η επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους.
Η κορύφωση των προκλητικών ενεργειών θα γίνει με την είσοδο του Τούρκου Προέδρου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο όπου θα πραγματοποιήσει φιέστα μπροστά από τα ερειπωμένα κτήρια της πόλης.
Στο σημείο όπου θα πραγματοποιήσει το επονομαζόμενο πικνίκ του, έχει τοποθετηθεί γρασίδι ενώ έχουν στηθεί περίπτερα τα οποία προσφέρουν φαγητά και ποτά.
Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το κατά πόσον ο Ταγίπ Ερντογάν θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις για το μέλλον της πόλης ενώ ήδη τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης προαναγγέλλουν τη διάνοιξη και άλλων λεωφόρων.























































