Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τατάρ: Τα Βαρώσια μας ανήκουν με τη βούλα

Τατάρ: Τα Βαρώσια μας ανήκουν με τη βούλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για έγκυρους τίτλους ιδιοκτησίας βακούφικων περιουσιών που αφορούν τα Βαρώσια και βρέθηκαν στα αρχεία του «τμήματος βακουφίων» (Ίδρυμα Τουρκοκυπριακών Θρησκευτικών Υποθέσεων) μίλησε ο Τουρκοκύπριος κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ κατά την συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον «πρόεδρο», Μουσταφά Γκιοκμέν και τα μέλη του «διοικητικού συμβουλίου» του «τμήματος».

Ανακοίνωση του γραφείου του κ. Τατάρ γράφει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης δήλωσε ότι η πολιτική τους στο θέμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου δεν είναι αντίθετη με το διεθνές δίκαιο και την διεθνή κοινότητα και αυτή θα εφαρμοστεί μέσω της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας» που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο, με τρόπο που δεν θα βλάπτει τα συμφέροντα των βακουφίων.

Ευχαρίστησε το «τμήμα βακουφίων» για την εργασία που έχει κάνει όσο αφορά το θέμα του Βαρωσίου αλλά και γενικά για το έργο του.

Ο κ. Γκιουκμέν δήλωσε ότι στηρίζουν τον κ. Τατάρ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr