ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμμόχωστος, Βαρώσια, Ερσίν Τατάρ, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Τουρκία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για έγκυρους τίτλους ιδιοκτησίας βακούφικων περιουσιών που αφορούν τα Βαρώσια και βρέθηκαν στα αρχεία του «τμήματος βακουφίων» (Ίδρυμα Τουρκοκυπριακών Θρησκευτικών Υποθέσεων) μίλησε ο Τουρκοκύπριος κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ κατά την συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον «πρόεδρο», Μουσταφά Γκιοκμέν και τα μέλη του «διοικητικού συμβουλίου» του «τμήματος».
Ανακοίνωση του γραφείου του κ. Τατάρ γράφει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης δήλωσε ότι η πολιτική τους στο θέμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου δεν είναι αντίθετη με το διεθνές δίκαιο και την διεθνή κοινότητα και αυτή θα εφαρμοστεί μέσω της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας» που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο, με τρόπο που δεν θα βλάπτει τα συμφέροντα των βακουφίων.
Ευχαρίστησε το «τμήμα βακουφίων» για την εργασία που έχει κάνει όσο αφορά το θέμα του Βαρωσίου αλλά και γενικά για το έργο του.
Ο κ. Γκιουκμέν δήλωσε ότι στηρίζουν τον κ. Τατάρ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.























































