ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εμβόλιο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μάικ Πενς,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού, έκανε σε ζωντανή μετάδοση ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και η σύζυγός του, Κάρεν, κάτι που είχε προαναγγείλει ο Λευκός Οίκος.
Ο Πενς και η σύζυγός του προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να «ενισχύσουν την εμπιστοσύνη» των Αμερικανών στην εκστρατεία ανοσοποίησης που άρχισε πριν από λίγες ημέρες, ανέφερε η αμερικανική προεδρία σε σύντομη ανακοίνωσή της.
Μετά τον εμβολιασμό του, ο Πενς είπε:
«Δεν υπάρχει κανένα λάθος γύρω από αυτό.
»Είναι ένα ιατρικό θαύμα.
»Το μέσο εμβόλιο, σύμφωνα με όσα μου έχουν πει οι ειδικοί, συνήθως χρειάζεται μεταξύ οκτώ και 12 ετών για την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή.
»Είμαστε σε καλό δρόμο εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προσφέρουμε εκατομμύρια δόσεις στον αμερικανικό λαό σε λιγότερο από ένα χρόνο. Είναι πράγματι ένα θαύμα».
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 νωρίτερα φέτος, δεν έχει διευκρινίσει πότε ακριβώς θα το κάνει.






















































