ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πήρε πίνακα από γκαλερί παραμάσχαλα και έφυγε σαν κύριος. Όχι δεν πρόκειται για κάποια φάρσα, αλλά για τη φαεινή ιδέα που είχε ένας νεαρός στη γκαλερί Castle Fine της Βρετανίας τον περασμένο Αύγουστο.
Στην αρχή ο άγνωστος επιχείρησε να βάλει τον πίνακα που ξεκρέμασε μέσα στο σακάκι του, πράγμα το οποίο κατέστη αδύνατο.
Στη συνέχεια, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του τον πήρε παραμάσχαλα και βγήκε σαν κύριος από την πόρτα της γκαλερί.
Οι υπεύθυνοι μόλις ανακάλυψαν την κλοπή, πρόλαβαν τον νεαρό λίγο έξω από την πόρτα. Αυτός τους παρέδωσε τον πίνακα και έγινε… καπνός.
Οι αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον θραδύτατο δράστη, με αποτέλεσμα να δώσουν το επίμαχο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στη δημοσιότητα, μήπως κάποιος τον αναγνωρίσει.























































