ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που τα εστιατόρια και τα μπαρ παραμένουν κλειστά στη Γαλλία από τα τέλη Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, οι Αρχές ανακάλυψαν χθες και προχθές 24 εστιατόρια που λειτουργούσαν παράνομα στο Παρίσι, ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομική διεύθυνση της γαλλικής πρωτεύουσας.
Οι Αρχές βεβαίωσαν τις σχετικές παραβάσεις και θα επιβάλουν εντός των επόμενων ωρών στους υπεύθυνους το μέτρο του διοικητικού κλεισίματος των καταστημάτων, διάρκειας 15 ημερών, ανέφερε η Αστυνομία του Παρισιού σε ένα δελτίο Τύπου.
Την Παρασκευή το βράδυ, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ ανακοίνωσε την ενίσχυση των ελέγχων της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, που εφαρμόζεται από τις 18.00 τοπική ώρα, των παράνομων πάρτι και του «παράνομου ανοίγματος» των εστιατορίων, προκειμένου «οι παρεκκλίσεις ορισμένων να (…) μην καταστρέψουν τις προσπάθειες όλων».
Από την 1η Ιανουαρίου, 34 εμπορικά καταστήματα στο Παρίσι έχουν επίσης κλείσει για ένα δεκαπενθήμερο, εκ των οποίων 8 σούπερ μάρκετ, για μη τήρηση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ή χρήσης της μάσκας, σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση της γαλλικής πρωτεύουσας.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, καθημερινά, κατά μέσο όρο, ελέγχονται στο Παρίσι 300 με 400 επιχειρήσεις που υποδέχονται κόσμο.























































