ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
Παλμύρα: Τρεις Αμερικανοί νεκροί σε ενέδρα του ISIS κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Συρία – Ο Τραμπ εξοργισμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν εξελίσσεται υπέρ της Τουρκίας η στρατιωτική επίθεση στο όρος Γκαρά του ιρακινού Κουρδιστάν, με στόχο αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).
Σύμφωνα με Κούρδους μιντιακούς ακτιβιστές, όπως μεταδίδουν με αναρτήσεις στο Twitter, τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες έχουν μέχρι στιγμής σκοτωθεί σε μάχες με Κούρδους αντάρτες.
Μία άλλη ομάδα Τούρκων στρατιωτών φέρεται να είναι περικυκλωμένη από τους Κούρδους, με τους Τούρκους να δίνουν αγωνιώδη μάχη για τις ζωές τους.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Τούρκοι πρώτα βομβάρδισαν το όρος Γκαρά και στη συνέχεια μετέφεραν στρατιώτες με ελικόπτερα για να καταδιώξουν τους αντάρτες επί του πεδίου. Φαίνεται όμως ότι οι Κούρδοι τους περίμεναν.
Στην κεντρική φωτογραφία Κούρδοι αντάρτες του PKK στο όρος Γκαρά.























































