ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι υψίστης σημασίας οι εταιρείες να προωθήσουν την εξ αποστάσεως εργασία ώστε να αποφευχθεί να χρειαστεί οι γαλλικές Αρχές να καταφύγουν σε ένα νέο lockdown για την αναχαίτιση της διασποράς του νέου κορωνοϊού, δήλωσε η υπουργός Εργασίας της Γαλλίας Ελιζαμπέτ Μπορν.
«Τις τελευταίες μέρες τα δεδομένα (για τον Covid-19) δεν είναι καλά.
»Όλοι θέλουμε να αποφευχθεί ένα νέο lockdown και η εργασία από το σπίτι είναι μια καλή απάντηση», δήλωσε η Μπορν στον ραδιοσταθμό Europe 1.
Η ίδια σημείωσε ότι την Παρασκευή θα συναντηθεί με εκπροσώπους τομέων, όπως ο τραπεζικός, αυτός των ασφαλειών ή της μηχανουργίας, οι οποίοι έχουν δει να μειώνεται τους τελευταίους μήνες η χρήση της εξ αποστάσεως εργασίας.
Στο μεταξύ το πρωθυπουργικό γραφείο ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν θα μεταβεί την Τετάρτη στη Δουνκέρκη, στη βόρεια Γαλλία, καθώς η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 στην περιοχή αυτή.
Ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ είχε νωρίτερα την Τρίτη συνομιλία με τον δήμαρχο της Δουνκέρκης για την υγειονομική κατάσταση στην περιοχή αυτή.
Αυτοί συμφώνησαν ότι, δεδομένης της οξείας επιδείνωσης των δεικτών υγείας τις τελευταίες ώρες, πρέπει να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα για την αναχαίτιση της επιδημίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνομιλία αυτή.























































