ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Junge Welt: Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη θυμίζει τα χρόνια της χούντας

Junge Welt: Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη θυμίζει τα χρόνια της χούντας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη θυμίζει σε ένα αυξανόμενο αριθμό ηλικιωμένων πολιτών τα χρόνια της χούντας, η οποία επέβαλλε τη πολιτική της με όπλα και αστυνομικά γκλομπ», γράφει η αριστερή εφημερίδα Junge Welt με τίτλο «Πολιτική με γκλομπ».

Και παρατηρεί: «Οι ξυλοδαρμοί από ένστολους το Σαββατοκύριακο στη Νέα Σμύρνη που πυροδότησαν την οργή των κατοίκων δεν είναι σε καμία περίπτωση ατόπημα όπως θέλουν να το παρουσιάζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

»Είναι πολύ περισσότερο το αποτέλεσμα μιας πολιτικής την οποία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πουλά στους συμπατριώτες του ως “αποκατάσταση της Δημοκρατίας”.

»Τα βίντεο από κινητά στη Νέα Σμύρνη δείχνουν ένοπλους αστυνομικούς ομάδας μοτοσικλετιστών να πλησιάζουν νεαρούς, γυναίκες και άνδρες που συζητούν ειρηνικά.

»Και όταν οι νεαροί ρωτούν για τον λόγο της αποστολής τους οι αστυνομικοί αρχίζουν να τους ξυλοκοπούν με γκλομπ».

ΠΗΓΗ: dw.com

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα Χανιά για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr