Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντράγκι: Οι Ευρωπαίοι απογοητεύθηκαν από την AstraZeneca

Ντράγκι: Οι Ευρωπαίοι απογοητεύθηκαν από την AstraZeneca
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, κατά την παρέμβασή του στην ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, η οποία βρίσκόταν σε εξέλιξη διαδικτυακά, τόνισε ότι «οι Ευρωπαίοι απογοητεύθηκαν από την AstraZeneca».

Το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο La 7 προσθέτει ότι «ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός της χώρας, κατά την παρέμβασή του, χρησιμοποίησε σκληρά λόγια».

Παράλληλα, ευρωπαϊκές πηγές αναφέρουν ότι ο Ντράγκι πληροφόρησε λεπτομερώς τους ομολόγους του, για την υπόθεση των εκατομμυρίων παρτίδων εμβολίων της AstraZeneca που εντοπίσθηκαν σε κέντρο εμφιάλωσης εμβολίων, στο Ανάνι, εβδομήντα χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.

«Ο Ιταλός πρωθυπουργός ζήτησε από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, οι δόσεις εμβολίου που βρίσκονται στο Ανάνι, να μπορέσουν να μείνουν εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο La7.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ

Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έβαψε πράσινο το Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

DW: «Μυστηριώδη» θανατηφόρα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης τουριστών στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr