ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ιράν, Κίνα, Μπόρις Τζόνσον, Ουιγούροι, Σιντζιάνγκ, Τζο Μπάιντεν,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συνομίλησαν την Παρασκευή τηλεφωνικά και εξέφρασαν την ανησυχία τους όσον αφορά την αντίδραση της Κίνας στην επιβολή κυρώσεων, ενώ τόνισαν ότι το Ιράν θα πρέπει να συμμορφωθεί και πάλι με τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμά του.
«Οι ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο να επιστρέψει το Ιράν στην τήρηση της πυρηνικής συμφωνίας», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Τζόνσον μετά την επικοινωνία αυτήν.
«Για το θέμα της Κίνας, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος συζήτησαν τη σημαντική δράση που ανέλαβαν η Βρετανία, οι ΗΠΑ και άλλοι διεθνείς εταίροι, αυτήν την εβδομάδα, με την επιβολή κυρώσεων σε όσους παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Σιντζιάνγκ και εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα αντίποινα της Κίνας», πρόσθεσε.























































