Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αξιωματούχοι της Κριμαίας ειρωνεύονται τον Ερντογάν – Σε πολεμική ετοιμότητα ο ρωσικός στρατός

Αξιωματούχοι της Κριμαίας ειρωνεύονται τον Ερντογάν – Σε πολεμική ετοιμότητα ο ρωσικός στρατός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η οργή του Κρεμλίνου για τις δηλώσεις που έκανε ο Ερντογάν μετά την συνάντηση του με το Ουκρανό ομόλογο του, σύμφωνα με τις οποίες τάσσεται υπέρ της επιστροφής της Κριμαίας στην Ουκρανία, αντανακλάται στα ειρωνικά σχόλια ανώτατων αξιωματούχων της Χερσονήσου της Κριμαίας.

Ο σύμβουλος του Βλάντιμιρ Πούτιν για τα νομικά θέματα της Κριμαίας, Αλεξλάντερ Μόλοχοφ, σχολιάζοντας την επίθεση φιλίας του Ερντογάν προς τον Ζελένσκι, δήλωσε ειρωνικά «πως έχοντας για σύμμαχο της την Τουρκία ο Ζελένσκι, δεν χρειάζεται τους εχθρούς».

Και ο επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του Κοινοβουλίου της Κριμαίας Γιούρι Γκέμπελ δήλωσε στο Ria Novosti, πως αν ο Ερντογάν είναι πραγματικά σοφός και θαρραλέος πολιτικός, μπορεί να έρθει στην Κριμαία, καθώς είναι ανοιχτή και η Ρωσία επιδιώκει τη διεξαγωή ενός ανοιχτού διαλόγου με όλα τα κράτη και οικοδομώντας σχέσεις καλής γειτονίας.

Δυστυχώς, όμως το μόνο που ακούμε από τον Ερντογάν είναι βιαστικές, διορατικές και προσβλητικές δηλώσεις για τους κατοίκους της Κριμαίας.

Στο μεταξύ οι δηλώσεις Ερντογάν μόνο τυχαίες δεν είναι καθώς εκεί ζουν χιλιάδες Τάταροι, οπότε στα πλαίσια του μεγαλοϊδεατισμού του, παίζει και αυτό το παιγνίδι.

Σε ό,τι αφορά την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ή την απόπειρα χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας να στείλουν όπλα στο Κιέβο, η Μόσχα έχει ξεκαθαρίσει πως σε αυτή την περίπτωση η επέμβαση της θα είναι άμεση και ουσιαστικά δεν θα προλάβουν να φτάσουν.

Στο πεδίο των συγκρούσεων, για μια ακόμα φορά οι Ρώσοι αντάρτες του Ντονμπάς υποστήριξαν πως η Ουκρανία μεταφέρει στη γραμμή της σύγκρουσης.

Τέλος να πούμε πως σε πολεμική ετοιμότητα βρίσκεται ο ρωσικός στρατός τόσο στα σύνορα με την Ουκρανία, όσο και στην Μαύρη Θάλασσα.

Πηγή ΕΡΤ, Ανταπόκριση – Μόσχα Αχιλλέας Πατσούκας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση μου με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr