ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότερα από 100 άτομα έχουν χάσει έως τώρα η ζωή τους σε σφοδρή επίθεση των Ταλιμπάν σε περιοχή κοντά στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ.
Όπως δήλωσε ο Ασαντουλάχ Σάφι, υπαρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή, η περιφερειακή κυβέρνηση του Γκάνζι έχει χάσει την επικοινωνία με την αστυνομία στη συνοικία του δυτικού Αζρεστάν στην Γκάνζι. Το Γάνζι βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Καμπούλ.
Οι επιθέσεις ξεκίνησαν πριν από περίπου πέντε μέρες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε αυτές σκοτώθηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι, περιλαμβανομένων 15 τους οποίους αποκεφάλισαν οι ένοπλοι.
Σύμφωνα με τον περιφερειακό αντικυβερνήτη Αχμαντουλάχ Αχμάντι, οι τοπικές αρχές έκαναν έκκληση στην αφγανική κυβέρνηση για ενισχύσεις.























































