ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Σίλβιο Μπερλουσκόνι,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι σοβαρά άρρωστος και για το λόγο αυτό η δίκη του για το χρηματισμό μαρτύρων στην υπόθεση «μπούνγκα μπούνγκα» προς το παρόν πρέπει να συνεχιστεί χωρίς την συμμετοχή του ίδιου στις ακροαματικές συνεδριάσεις, εκτιμούν οι εισαγγελείς του Μιλάνου.
«Πιστεύουμε ότι ο Μπερλουσκόνι είναι σοβαρά άρρωστος, με βαριάς μορφής ασθένεια.
»Αυτό προκύπτει από τις ιατρικές βεβαιώσεις και από τις επισκέψεις των ειδικών», υπογράμμισε η εισαγγελέας Τιτσιάνα Σιτσιλιάνο.
Στις 26 Μαΐου, οι αρμόδιοι δικαστικοί θα πρέπει να αποφασίσουν αν η όλη διαδικασία μπορεί να συνεχιστεί με την εξέταση των υπόλοιπων κατηγορούμενων και μαρτύρων και αναβολή σε ό,τι αφορά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει στις δικάσιμούς όταν και αν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.
Στην συγκεκριμένη δίκη, ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι δωροδόκησε σειρά νεαρών γυναικών ώστε να καταθέσουν ότι οι γιορτές, γνωστές ως «πάρτι μπούνγκα μπούνκα», στη βίλα του στο Άρκορε ήταν απλώς «δείπνα υψηλού επιπέδου».
Ο Μπερλουσκόνι – ο οποίος είναι 84 ετών- τους τελευταίους μήνες εισήχθη επανειλημμένα στο ιδιωτικό νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου εξαιτίας των συνεπειών του κορονοϊού και, όπως αναφέρει μέρος του Τύπου, λόγω καρδιακής πάθησης.























































